V tednu od 1. do 5. julija bodo pri NANI potekale ure angleškega jezika v okviru POČITNIC PRI NANI. Kot se za zaslužene počitnice spodobi, se bomo zabavali in uživali – z angleščino, še bolj kot med šolskim letom. 😉 Izbirate lahko med dvema terminoma, ki sta vsak namenjena svoji starostni skupini in prilagojenim aktivnostim. Prijave zbiramo na info@nana.si ali 051 339 055 do 27. junija.

1. TERMIN 1.–5. julij  I 8.30–10.00

Pri urah bomo delali po edinstveni metodi SoftRead, ki se osredotoča na veščini branja in pisanja v angleščini, kar mnogim na začetku spoznavanja z jezikom predstavlja težavo. Vendar ne gre za ‘klasiko’, temveč za zanimiv in otrokom privlačen način spoznavanja zakonitosti branja, to pomeni, s pomočjo uporabe slikovnih in besednih kartic, iger, plakatov, različnih aktivnosti in pridobivanjem novega besedišča. Na http://www.nana.si/softenglish/ si lahko več preberete o sami metodi.

ŠT. UR: 10

TERMIN: 1.–5. JULIJ I 8.30–10.00

STAROST: primerno za učence, ki so končali 2.–5. razred

CENA: 75 EUR (vključeno gradivo)

* za izvedbo morajo biti vsaj 4 udeleženci

2. TERMIN 1.–5. julij  I 10.15–12.30

Dandanes je angleščina prisotna na vseh področjih. Predvsem mladi se z njo srečujejo dnevno – na Internetu, socialnih omrežjih, pri gledanju filmov, oddaj, tudi pri iskanju različnih podatkov za šolo. Zelo pomembno pa je, da nam jezik služi za sporazumevanje. Zato se bomo pri urah osredotočali ravno na sporazumevanje in skozi obravnavo različnih tem in s pomočjo debat razvijali to tako pomembno veščino. Mnoge aktivnosti – igre, uporaba slikovnega materiala, veliko prostora za kritično razmišljanje – bodo dopolnile naše ure. LET’S TALK! 

ŠT. UR: 15

TERMIN: 1.–5. JULIJ I 10.15–12.30

STAROST: primerno za učence, ki so končali 6.–9. razred

CENA: 68 EUR

* za izvedbo morajo biti vsaj 4 udeleženci