Prevajanje

Za podjetja in posameznike prevajamo v angleški jezik. Kakovostno, strokovno in hitro.

V podjetju nudimo storitve prevajanja za angleški jezik. Do sedaj nam je zaupalo že veliko podjetij in posameznikov, med njimi tudi Evropska komisija in Prevajalski center za organe Evropske unije. Po naših storitvah posegajo, ker smo kakovostni, strokovni, prilagodljivi in hitri. V podjetju opravljamo prevode besedil s številnih področij.

Posredovanje besedil za prevod in opravljenih prevodov se najpogosteje opravi po elektronski pošti, kar je tudi najhitrejši način. V primeru, da besedilo obstaja samo v papirnati obliki in naročnik nima možnosti skeniranja in pošiljanja po elektronski pošti, ga je mogoče poslati in prevedenega tudi vrniti po običajni pošti. Če je besedilo zaupne narave, sta mogoča tudi osebni prevzem in dostava.
Z naročnikom se o izvedbi in roku za oddajo prevoda dogovorimo individualno za vsak prevod. S pomočjo izdelane metodologije (planiranje, izvedba, podpora) v podjetju usklajujemo izvajanje prevajalskih storitev v skladu s časovnimi možnostmi in željami naročnika. Prevodi so izvedeni strokovno in v skladu z naročnikovimi navodili ter v zahtevanih rokih.

Justice

Pravo

EU

Evropske zadeve
& EU zakonodaja

Technics

Tehnična besedila

Finance

Finance

Economy

Ekonomija

Environment

Okoljevarstvo

Advertise

Oglaševanje

Social

Socialne zadeve

Education

Izobraževanje

Fiction

Leposlovje

Text

Besedila različnih strok

Thesis

Strokovne in znanstvene naloge