Novice

Obveščamo. Sporočamo. Vabimo.

LET’S TALK

Vsi moji udeleženci – otroci, najstniki, odrasli – vedo, kako rada uporabljam kartice pri naših urah. Slikovne kartice, besedilne kartice, vse kartice! Uporabljamo jih za predstavitev nove teme, ponovitev, fillerje, za predstavitev nove strukture, kot vodilo pri pisanju, za pogovor itd.

In danes sem prejela dolgo pričakovani paket s čisto novimi karticami od Let’s talk – conversation cards. Že dolgo se nisem tako veselila kakšnega paketa in komaj sem čakala, da vidim, kaj vse je v njem. Torej, dragi moji udeleženci, zdaj pa komaj čakam, da jih boste lahko preizkusili in prepričana sem, da vam bodo zelo všeč! 🙂 

NANA Prevajanje in izobrazevanje https://www.facebook.com/NanaPrevajanjeInIzobrazevanje/

Let’s talk Conversational Cards https://bit.ly/33p9Dkd

 

On  
Preberi več ›

TEČAJI ANGLEŠČINE NA DALJAVO

Prvi teden popolnoma spremenjenega načina življenja in dela je za nami. Naš vsakdan se je korenito spremenil, situacija ni enostavna. Iz dneva v dan se vrstijo omejitve, zapirajo ustanove – zaprte so ŠOLE. Vendar smo v tem tednu vsi skupaj dokazali, da zmoremo. Zmoremo biti pozitivni in zmoremo narediti največ po svojih najboljših močeh! 🙂

V izobraževalnih ustanovah je steklo poučevanje na daljavo. Z veseljem opazujem učitelje, učence, dijake, kako se vsak dan posvečajo šolskim obveznostim in se trudijo, da bodo opravili vse potrebno, preden se vrnejo v šolske klopi.

Tudi pri nas, NANA Prevajanje in izobraževanje, se individualne ure in skupinski tečaji angleščine nadaljujejo – preko spleta. Zelo sem hvaležna vsem za pripravljenost urediti vse potrebno, še posebej staršem najmlajših udeležencev, da so lahko tečaji angleščine stekli v spletnem okolju. Tako smo že prejšnji teden izvedli večino terminov in to zelo uspešno. Dobimo se na spletni platformi, ki je za nekaj časa zamenjala učilnico, uporabljamo spletne učilnice, aplikacije, skratka, hvaležni smo za vso tehnologijo. 💻

Vsem skupaj želim predvsem veliko zdravja, pazite nase, ostanite doma in upoštevajte navodila.

Kmalu se ponovno vidimo!

Nataša

https://4d.rtvslo.si/arhiv/slovenska-kronika/174680850

Preberi več ›

Obvestilo v zvezi s Korona virusom

Spoštovani udeleženci/starši udeležencev!

Želim vas obvestiti, da pri NANi tečaji in individualne ure angleščine potekajo po ustaljenem urniku.

V skladu s splošnimi navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport vas obveščam o splošnih napotkih in usmeritvah glede ravnanja v času širitve Koronavirusa.

V Sloveniji še ni bil potrjen noben primer in da kar najbolj zajezimo širjenje virusa, je potrebno upoštevati vsakodnevne preventivne ukrepe:

– Izogibamo se tesnim stikom z ljudmi, ki kažejo znake nalezljive bolezni.

– Ne dotikamo se oči, nosu in ust.

– V primeru, da zbolimo, ostanemo doma.

– Upoštevamo pravila higiene kašlja.

– Redno si umivamo roke z milom in vodo.

– Poskrbimo za redno zračenje zaprtih prostorov.

Pri NANI sledimo vsem napotkom, ki jih izdajajo pristojne inštitucije, prosim pa starše – predvsem mlajših otrok, da jih dodatno opozorijo na higieno kašlja in umivanja rok.

Točna inkubacijska doba novega virusa še ni znana, naj pa bi bila okoli 14 dni. Zato napotek vsem tistim, ki ste v zadnjih dveh tednih bili na katerem koli izmed kriznih območij, da še posebej spremljate svoje zdravstveno stanje in ostanete doma. V primeru pojava simptomov ravnajte v skladu z navodili NIJZ.

Podrobne informacije najdete na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje: https://www.nijz.si/sl/preprecevanje-okuzbe-z-virusom-sars-cov-2019 in na spletni strani Vlade RS: https://www.gov.si/podrocja/zdravje/preventiva-in-skrb-za-zdravje/obvladovanje-nalezljivih-bolezni/koronavirus/.

Vsem želim veliko zdravja, predvsem pa, da ob upoštevanju splošnih navodil nadaljujemo s vsakodnevnim življenjem in se ne prepuščamo paniki.

Se vidimo!

On  
Preberi več ›