O nas

NANA Prevajanje in izobraževanje je majhna jezikovna šola in prevajalska agencija, specializirana za angleški jezik.

natasa_merkas

Nataša Merkaš
prof. angl. in soc.

Podjetje vodi Nataša Merkaš, po poklicu profesorica angleščine in sociologije, z dolgoletnimi izkušnjami na področju izobraževanja, prevajanja in lektoriranja.

Nataša se redno dodatno izobražuje, udeležuje mednarodnih strokovnih konferenc za učitelje angleškega jezika ter na teh dogodkih tudi sodeluje kot predavateljica. Je članica domačega in krovnega društva učiteljev angleškega jezika IATEFL in društva TESOL.

Tudi na področju prevajanja in lektoriranja je sodelovanje na različnih strokovnih dogodkih stalno, Nataša je tudi članica Lektorskega društva Slovenije, Društva znanstvenih in tehniških prevajalcev Slovenije ter imetnica licence Strokovna prevajalka z licenco DZTPS.

Pri nas se jezika učijo majhni otroci, najstniki in odrasli, individualno ali v skupini. Prevode in lekture naročajo posamezniki in stalne stranke – podjetja.

Pri nas se lahko pripravite tudi na mednarodne izpite iz angleščine IELTS, Cambridge English in Aptis. Smo zastopniki za SoftEnglish v Sloveniji, na voljo so didaktični materiali, prilagojeni za učenje branja in pisanja v angleščini.

V letu 2020 smo skupaj z jezikovno šolo Q language school začeli mednarodni projekt Culture Sharing, katerega namen je s pomočjo angleščine povezati mlade iz različnih držav po svetu in jim dati možnost, da spoznajo kulturo drugih držav in izvedo kaj več o življenju vrstnikov v tej državi “iz prve roke”.

Vabimo vas, da se nam pridružite tudi vi.

Če se sprašujete, zakaj bi prišli ravno k nam, saj svoje storitve ponuja toliko različnih jezikovnih šol, vam v odgovor ponujamo naslednjo razlago: pri vseh oblikah izobraževanja se v največji meri prilagajamo udeležencem. Individualni udeleženci si lahko poljubno izberejo število ur izobraževanja, določijo vsebine glede na svoje potrebe in se seveda dogovorijo za termin, ki jim ustreza. Pri skupinah smo prav tako zelo fleksibilni; skupine so majhne, ne razpisujemo jih na začetku šolskega leta, temveč jih sestavljamo po povpraševanju. Pridemo tudi k vam v podjetje in pripravimo program poslovnega skupinskega ali individualnega tečaja glede na želje in potrebe udeležencev. Še posebno pa smo veseli, da se pri nas angleščino uči veliko otrok, ki jih z modernimi pristopi, prilagojenimi starosti, popeljemo v čudovit svet jezikov. In zadnji, vsekakor najpomembnejši razlog, da se odločite za nas: ZADOVOLJNI UČENCI.

In zakaj nam bi zaupali prevode in lekture? Do sedaj nam je zaupalo že veliko podjetij in posameznikov, med njimi tudi Evropska komisija in Prevajalski center za organe Evropske unije. Razlog je preprost: smo kakovostni, strokovni, prilagodljivi in hitri. In seveda: imamo ZADOVOLJNE NAROČNIKE.

Sodelovanje